Nyílt levél Rákay Philipnek

NYÍLT LEVÉL Rákay Philipnek

Kedves Kálmán!

Engedd meg, hogy ismeretlenül is tegezzünk, mert így könnyebb leírni mindazt, amit Neked üzenünk.
Kezdjük a legfontosabbal: a politikai teljesítményed megítélése nem ütközik nagy nehézségekbe. Egyszerűen nulla. Így, röviden és tömören: nulla. Persze adódik a kérdés, hogy mi alapján ismerszik meg a számottevő politikai munka, de egy valami biztos. Az alapján semmiképp, hogy mennyire tud valaki a nagyvezér testének hátsó felében feljebb kapaszkodni. Tudni illik, ahhoz nem kell tehetség, csak egyszerűen egy görbíthető jellem.

Nos. Ami a minapi beszólásodat illeti Fekete-Győr András ominózus kisbabás posztjához. El kell mondanunk, hogy felháborítónak tartjuk, hogy a kampány részeként, arra kitartott politikai bunkósbotok beleálljanak valakibe pusztán a személye, a családja és legfőképpen a nemrég megszületett kisbabája okán. Ez undorító. Ebben minden jóérzésű ember megegyezik, bár valószínű (éppen emiatt) Te vitatni fogod. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy nem azzal van a bajunk, hogy valaki a képességeinél sokkal többre viszi a politikában. Sajnos ilyen mindig volt és mindig lesz. Hiszen ez olyan savanyú, olyan kelet-európai. Sokkal inkább azt nehezményezzük, hogy ha valakiben a legalapvetőbb emberi minimum (nevezzük erkölcsnek?) sincs meg, de így is bárminemű politikai szerephez juthat. Sajnos ma itt tart Magyarország. Probléma, hogy ma már nincs határ, erkölcsi gát. Te ezzel a cselekedeteddel kiírtad magad a közéletből. Morálisan legalábbis mindenképpen. Hogy politikailag is? Az majd a kenyéradó gazdáidon múlik. Meglátjuk.

Egy biztos. Egykori Z+ műsorvezetőként sokkal többre vitted, mint amire tehetséged és emberi tulajdonságaid predesztináltak volna. További sok sikert a magyarázkodáshoz. Nem hisszük, hogy Viktor örült a kis akciódnak, sőt, lehet már voltál is raporton nála. Ha így volt, várjuk a fejleményeket. Persze, ha lesznek egyáltalán.

Kedves Kálmán.
“Szeretettel” üdvözlünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük