Mi a baj a Fidesszel?

▶ Mi a baj a Fidesszel?

Kommunistáznak, miközben náluk van a legtöbb egykori KISZ-titkár és MSZMP funkcionárius.

Nemzetről beszélnek és magyarkodnak, miközben a multiknak szolgáltatják ki az országot és semmit sem tesznek pl. a Székelyföld autonómiájáért.

Családról és keresztényi erkölcsről papolnak, miközben jachtokon kurváznak és drogoznak.

Mocskolják a másságot és népszavazást kezdeményeznek a témában, miközben titokban meleg orgiákra járnak és utána ereszen menekülnek.

Gyűlölködnek Brüsszel irányába, de az EU-s pénzekért tartják a markukat és még az apróért is lehajolnak, ami az EU-tól érkezik.

Pocskondiázzák Soros Györgyöt, miközben egyetemistaként Soros pénzén tanultak, mint egykori ösztöndíjasok.

A baloldalt vádolják lopással, miközben egy haver gázszerelőből Magyarország leggazdagabb emberét csinálták, úgynevezett közbeszerzések révén.

Az ország felemelkedéséről és gazdasági megerősödéséről beszélnek, miközben romokban az oktatás, balkánian alacsonyak a bérek és a kórházakban is már meghalnak az emberek, mintsem meggyógyulnának. A benzin áráról és a forint/euró árfolyamról már ne is beszéljünk.

Hitről papolnak és kereszténykednek, miközben a hatóságokat küldik rá arra az egyházra, amelynek vezetője Orbán gyerekeit keresztelte.

Békéről és biztonságról szónokolnak, miközben Putyin csicskái lettek és hitelből akartak atomerőművet és kínai egyetemet építeni.

Megélhetésről és létbiztonságról hazudoznak, miközben romlik az életszínvonal és az élelmiszer árak sosem látott mértékben növekednek.

👉 Ez a Fidesz. Minden szavuk hazugság, mert szöges ellentétben állnak a tetteikkel.
Viszont a legnagyobb baj az, hogy még mindig több millióan hisznek nekik..