Meghirdettük a Kéthly Anna Programot!

A Magyarországi Szociáldemokrata Párt, mint hazánk legrégebben (1890-ben) alapított történelmi pártja, 2021-ben útjára indította választási programját, a Kéthly Anna Programot.

Pártunk indulni fog a 2022. évi országgyűlési választásokon. Ehhez nem csupán hiteles és szakmailag is felkészült képviselőjelöltekre, hanem átfogó cselekvési programra is szükség van. A Kéthly Anna Program adekvát válaszokat ad napjaink problémáira, a bérből és fizetésből élő százezrek kérdéseire, azon emberek gondjaira, akik a rendszerváltás vesztesei voltak, és napról napra élnek. A Kéthly Anna Program konkrét megoldást kíván nyújtani az ország valódi gyarapodásának mikéntjére. Az egykori elnök asszonyunkról elnevezett programunk nem csupán politikai terv. Hanem egyenes kérdésekre adott egyenes válaszok összessége.

Számunkra a politika nem munka, nem üzlet, hanem szolgálat! Hiszünk abban, hogy a történelmi szociáldemokrácia, melynek lángját immár 130 éve őrzi pártunk, az egyetlen megfelelő válasz a társadalmi problémák enyhítésére, a gazdasági fejlesztésekre, illetve a szociális és környezeti válság megoldására.

Szakpolitikai programok menüpontban olvashatják a Kéthly Anna Program egyes szakpolitikai területeit (részleteiben kifejtve az egyes almenükben), így pontos képet kaphat arról, hogy milyen jövőt képzelünk el Magyarország számára.

Javasoljuk, hogy rendszeresen térjen vissza oldalunkra, hiszen folyamatosan frissítjük a feltöltött szakpolitikai anyagokat, és vitairatok formájában tárjuk a nyilvánosság elé.

A Kéthly Anna Program elérhető az alábbi weboldalon keresztül:

Kéthly Anna Program weboldal – Az MSZDP 2022. évi választási programja


Hajrá szociáldemokrácia!
Hajrá Szociáldemokrata Párt!
Előre!