Kéthly Anna Program

Az MSZDP – Szociáldemokrata Párt 2021-ben publikálta hivatalos választási programját, a Kéthly Anna Programot.

Programunkat egykori elnökünkről neveztük el, aki a magyar szociáldemokrácia és a történelmi baloldal legjelesebb képviselője volt. Munkássága és életútja követendő példa számunkra. Választási programunk méltó folytatása Kéthly Anna örökségének.Ide kattintva elolvashatja programunk rövid kivonatát

Pártunk indulni fog a 2022. évi országgyűlési választásokon. Ehhez nem csupán hiteles és szakmailag is felkészült képviselőjelöltekre, hanem átfogó cselekvési programra is szükség van. A Kéthly Anna Program adekvát válaszokat ad napjaink problémáira, a bérből és fizetésből élő százezrek kérdéseire, azon emberek gondjaira, akik a rendszerváltás vesztesei voltak, és napról napra élnek. A Kéthly Anna Program konkrét megoldást kíván nyújtani az ország valódi gyarapodásának mikéntjére. Az egykori elnök asszonyunkról elnevezett programunk nem csupán politikai terv. Hanem egyenes kérdésekre adott egyenes válaszok összessége. Mit is szeretnék? Nem árulunk zsákbamacskát. Lássuk:

 

– Többkulcsos adórendszert! Adómentes minimálbért!
– Integráló, elfogadó és esélyteremtő oktatást!
– A szakszervezetekkel együttműködve, a Munka Törvénykönyvének átalakítását!
– Átfogó egészségügyi fejlesztéseket, a TAO rendszer bevezetését az egészségügyben is!
– A ledolgozott évtizedek után emberhez méltó nyugdíjas éveket! A minimálnyugdíj megemelését!
– Az egyre aggasztóbb klímaváltozás miatt szakmai minisztérium felállítását és országos egyeztető fórum létrehozását!

Részletesen kidolgozott programunkat az alábbi gombra kattintva találja. Külön szakterületekre bontva olvashatja pártunk átfogó fejlesztési koncepcióit.


A teljes Kéthly Anna Program (szakterületi bontásban)

A Kéthly Anna Program önálló weboldala: program.szocialdemokratak.hu